Το OnePlus 7 είναι μόλις τριών αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, με τον διάδοχο ήδη να ετοιμάζεται. Η νέα συσκευή θα προωθηθεί εμπορικά ως OnePlus 7T και θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αλλά σήμερα, με λιγότερο από ένας μήνας να απομένει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του, ο Steve Hemmerstoffer επιστρέφει με τα πρώτα renders που παρουσιάζουν το design του νέου smartphone.

Τα σημερινά renders του OnePlus 7T δείχνουν την παρουσία ενός νέου κυκλικού camera module στη πίσω πλευρά που στεγάζει ένα αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας, που σίγουρα θα διατηρήσει την ανταγωνιστικότητά του σε σχέση με ανταγωνιστικές συσκευές. Όπως και το OnePlus 7 Pro, το OnePlus 7T θα υιοθετήσει ένα τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος με οριζόντια διάταξη αντί για κάθετη. Θα συνοδεύεται με ένα dual LED flash που εμφανίζεται λίγο μεγαλύτερο από το αντίστοιχο στο OnePlus 7. Τα specifications και η λειτουργία του κάθε αισθητήρα δεν αποκαλύπτονται, αλλά τουλάχιστον μια θα είναι telephoto ή super wide, ενώ θα υπάρχει μια κύρια και ένας depth sensor.

Στο μπροστινό μέρος, το OnePlus 7T είναι σχεδόν όμοιο με το OnePlus 7, όπως και με το OnePlus 6T. Η ομοιότητα μπορεί να αποδοθεί στην οθόνη με εγκοπή που διαθέτει σε συνδυασμό με τα λεπτά bezels. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που παρέχονται από τον Hammerstoffer, το OnePlus 7T θα διαθέτει 6.5 ιντσών οθόνη που θα είναι τύπου Optic AMOLED. Είναι λίγο μεγαλύτερη σε σχέση με την 6.4 ιντσών που συναντούμε στο OnePlus 7. Εκτός από το standard OnePlus 7T, ο Hemmerstoffer αναφέρει την ύπαρξη ενός  OnePlus 7T McLaren Edition. Αν και οι πληροφορίες είναι λίγες, θα καταφθάσει με Snapdragon 855 Plus με 12GB RAM και 512GB storage.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.