Η OnePlus αναμένεται να προβεί στην επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 7T Pro, μια βελτιωμένη έκδοση του Pro μοντέλου. Αν και όχι τόσο μεγάλη, όσο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από το OnePlus 7 στο OnePlus 7T.  Να τι αναμένουμε να συμβεί στο event.

Πρώτον, όλοι εμείς στην Ευρώπη, θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τις τιμές και τις ημερομηνίες διαθέσης των συσκευών. Οι τιμές αναμένουμε να ξεκινούν από τα 600 ευρώ περίπου. Όσον αφορά το OnePlus 7T Pro, οι φήμες το θέλουν να εξοπλίζεται με τον Snapdragon 855 Plus, που θα είναι ελαφρά υπερχρονισμένος σε σχέση με το αρχικό 7 Pro.  Επιπροσθέτως, το OnePlus 7T Pro θα έχει λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Το 7T έχει 100 mAh περισσότερη μπαταρία από τον προκάτοχο και αναμένουμε και η Pro έκδοση να λάβει μια παρόμοια μικρή αναβάθμιση.  Επιπλέον, ίσως έχουμε τη μετάβαση στη μετάβαση  Warp Charge 30T.

Επιπροσθέτως, έχουμε το  OnePlus 7T Pro McLaren edition, το οποίο θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό. Όπως είχαμε γράψει και χθες, η McLaren Edition θα είναι το πιο ακριβό OnePlus smartphone στα 850 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.