Skip to content

OnePlus 6T McLaren Edition: Ανακοινώθηκε με 10GB RAM και 30W Warp Charge στα 700 δολάρια

Baladis Koumpouras
Baladis Koumpouras
Κοινοποίηση:
oneplus 6 6t oxygens 11

Σαν μέρος της συνεργασίας με την McLaren, η OnePlus σήμερα προέβη στην επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 6T McLaren Edition, ενώ ανακοινώθηκε και ο διάδοχος του Dash Charge, το Warp Charge. Φέρει 10GB RAM και 256GB storage ενώ περιλαμβάνει και 30W Warp φορτιστή. Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά με το Oppo Find X Lamborghini Edition.

Το Warp Charge είναι το ίδιο εντυπωσιακό όσο και το ίδιο το τηλέφωνο. Πιο συγκεκριμένα, συνοδεύεται με φορτιστή των 30W με το 50% της μπαταρίας να φορτίζει σε μόλις 20 λεπτά. Αυτό που δεν γνωρίζουμε προς το παρόν είναι αν θα μπορεί να φορτίσει και το κανονικό OnePlus 6T το ίδιο γρήγορα. Φέρει 6.41 ιντσών οθόνη τύπου 1080x2340px Optic AMOLED, μια διπλή κάμερα 16MP f/1.7 πίσω, μια 16MP f/2.0 selfie, σαρωτή εντός οθόνης και Snapdragon 845. Οι πωλήσεις ξεκινούν από τις 13 Δεκεμβρίου στα £649/$699.

Πηγή: gsmarena.com

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Baladis Koumpouras

Baladis Koumpouras

Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για τα κινητά τηλέφωνα και την επιστήμη. Ξεκίνησε το 2018 να εργάζεται στο techmaniacs.gr μετά από ένα σύντομο πέρασμα από myphone.gr και digitallife.gr. Από τότε συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει αυτό που αγαπάει. Περισσότερα στο https://baladiskoumpouras.link/

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.