Πριν λίγες μέρες είδαμε πως το OnePlus 5 έκλεβε στα benchmarks, οπότε θα θέλαμε ένα άλλο μέτρο σύγκρισης σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες. Την δοκιμή την βρήκαμε στο YouTube φυσικά και από ότι φαίνεται η μάχη των smartphones με Snapdragon 835 είναι εδώ. Οι διαγωνιζόμενοι είναι το OnePlus 5, το Galaxy S8 και το HTC U11.

Κατά την δοκιμή οι τρεις συσκευές ανοίγουν 20 εφαρμογές για να γίνει σύγκριση στον χρόνο εκκίνησής τους και μετά φορτώνουν και οι 20 εφαρμογές από την μνήμη, ώστε να δούμε ποια συσκευή κρατάει περισσότερες στη μνήμη για περισσότερο multitasking. Η διαχείριση μνήμης είναι το κλειδί εδώ, όμως το OnePlus 5 έχει διπλάσια RAM από τους ανταγωνιστές του, οπότε έχει σαφές προβάδισμα.

Το OnePlus 5 παίρνει το προβάδισμα από τον πρώτο γύρο, τελειώνοντας στα 51.3 δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει πως εκτός από πολύ μνήμη, είναι και πολύ γρήγορο. Ακολουθεί το HTC U11 3.6 δευτερόλεπτα αργότερα, ενώ το Galaxy S8 τελειώνει τελευταίο 12.7 δευτερόλεπτα αργότερα από το HTC. Στον δεύτερο γύρω κερδίζει πάλι το OnePlus 5, ενώ 9 δευτερόλεπτα μετά τελειώνει και το HTC U11. Τελευταίο και καταϊδρωμένο έρχεται το Galaxy S8, 26.2 δευτερόλεπτα μετά το HTC U11.

Φυσικά μπορείτε να δείτε το τεστ παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.