Οθόνη

To OnePlus 5 έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών και τεχνολογίας Super AMOLED. Η ανάλυσή της είναι στα 1080p, προσφέροντας πυκνότητα σε pixels που φτάνει στα 401ppi, που είναι πάρα πολύ καλά. Η οθόνη προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, που μας κάνει να δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως δεν είναι 2K. Οι γωνίες θέασης είναι άριστες και η οθόνη είναι πολύ φωτεινή, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα στην χρήση ακόμα και κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο. Τα μαύρα είναι πολύ βαθιά, κάτι που είναι γνωστό χαρακτηριστικό των AMOLED οθονών, ενώ τα χρώματα πολύ ρεαλιστικά και ζωντανά. Το OnePlus 5 έχει σίγουρα μια από τις καλύτερες FHD οθόνες που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Ήχος

Το OnePlus 5 έχει ένα ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής, το οποίο παράγει πολύ υψηλή ένταση. Τα μπασα είναι σε καλά επίπεδα και οι ψιλές είναι πολύ καθαρές. Δεν προσέξαμε τριξίματα και άλλα προβλήματα στον ήχο. Δυστυχώς η συσκευή δεν έρχεται με δικά της ακουστικά, όμως όταν την δοκιμάσαμε με ένα ζευγάρι καλά ακουστικά πήραμε πολύ καλό ήχο!

Κάμερα

Στο κομμάτι της κάμερας έχουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με την μία να είναι στα 16MP με φακό διαφράγματος f/1.7 και την δεύτερη να είναι στα 20MP με φακό διαφράγματος f/2.6. Η συσκευή έχει πολύ καλές επιδόσεις φωτογραφικά, με πολύ καλή ποιότητα και φωτομέτρηση σε καλό φωτισμό και αρκετά καλές επιδόσεις σε χαμηλό φωτισμό, ειδικά με την ευρυγώνια κάμερα που έχει πιο ανοιχτό διάφραγμα. Η Pro λειτουργία της σε συνδυασμό με ένα τριποδάκι, μας έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα!

Στην πρόσοψη η κάμερα είναι στα 16MP, με φακό διαφράγματος f/2.0. Οι επιδόσεις της είναι άριστες και μάλιστα είδαμε να τραβάει καλύτερες φωτογραφίες και από το Galaxy Note 8, που δοκιμάσαμε λιγάκι. Διαθέτει flash από την οθόνη και είναι μια κάμερα που θα της λατρέψουν οι λάτρεις των selfies. Στα έξτρα, η ύπαρξη HDR στην εμπρόσθια κάμερα!

Στο κομμάτι του βίντεο η κάμερα παράγει πολύ καλής ποιότητα βίντεο 4Κ, όμως ο EIS δεν είναι ικανός να παρέχει σταθεροποίηση σαν τα μοντέλα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η εταιρία έχει υποσχεθεί βελτιώσεις με software για το θέμα, οπότε είμαστε εν αναμονή.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με τις επιδόσεις, την αυτονομία και τα συμπεράσματά μας.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για μια ακόμη φορά άρτια παρουσίαση μιας ικανότατης συσκευής αλλά και ανάδειξη σημαντικών αδυναμιών της (έλλειψη οπτικού σταθεροποιητή.)
    Συνέχισε την καλή δουλειά!

  2. Ωραία παρουσίαση…. Θα ήθελα να ρωτήσω για το βάρος, πως σας φάνηκε; Το 3 που είχα πιάσει στα χεριά μου ήταν αισθητά βαρύ νομίζω…

  3. Για οθόνη 5.5″ και ανάλυσης 1080 και με bezels από τα παλιά δεν το λες και κτήνος ειδικά όταν σου ζητάει και την 500-άρα.

  4. θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα σχετικα με την παραγγελια απο το gear best
    περνουμε το global version η οχι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.