Το OnePlus 5 είναι σίγουρα μια συσκευή που έχει απασχολεί τον τύπο εδώ και αρκετές βδομάδες και φαίνεται πως μάλλον θα συνεχίσει να τον απασχολεί, για τουλάχιστον δύο βδομάδες ακόμα, αφού θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 20 Ιουνίου για την επίσημη ανακοίνωση του.

Η εταιρεία θέλοντας να “παίξει” λίγο μαζί μας, ανέβασε ένα teaser βίντεο για την ανακοίνωση της συσκευής, όπου σχεδιαστικές λεπτομέρειες της νέας ναυαρχίδας εμφανίζονται σε κάποια σημεία. Πέρα απ΄αυτό βέβαια, δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη νέα αποκάλυψη.

Όπως θα δείτε, στην αρχή του βίντεο βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας το οποίο θα είναι χαραγμένο στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται η δεξιά του πλευρά. Στο τέλος, φαίνονται οι δύο κάμερες που θα έχει στο πίσω μέρος μαζί με LED Flash. Δυστυχώς ούτε σε αυτό το βίντεο μπορούμε να δούμε εάν υπάρχει τελικά θύρα για τα ακουστικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.