Έχουμε δει δεκάδες κόντρες ανάμεσα σε Android συσκευές και το iPhone 7 Plus, με το δεύτερο να παραμένει στην κορυφή για αρκετό καιρό, κυρίως λόγω της ταχύτερης φόρτωσης των παιχνιδιών. Σήμερα στην αρένα μπαίνει το OnePlus 3T για να προσπαθήσει να εκθρονίσει το iPhone.

Θα καταφέρει το OnePlus 3T να ανέβει στην κορυφή; Το τεστ ξεκινάει και οι δύο συσκευές είναι στα ίσα, μέχρι που φτάνουμε στα παιχνίδια όπου το iPhone παίρνει την διαφορά από το OnePlus, τερματίζοντας την πρώτη φάση του τεστ 18 δευτερόλεπτα γρηγορότερα, με χρόνο 1:15. Το OnePlus τερματίζει στο 1:33, που είναι αρκετά πίσω.

Τα χρονόμετρα δεν μηδενίζονται και περνάμε στην δεύτερη φάση, που είναι το multitasking test. Τα πάντα πρέπει να φορτώσουν από την μνήμη και το OnePlus 3Τ κάνει εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας να μειώσει την διαφορά, όμως δεν καταφέρνει να πάρει την πρωτιά. Έτσι το iPhone 7 Plus τερματίζει με χρόνο 1:47, 12 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα στο σύνολο των τεστ, με το OnePlus να τερματίζει στο 1:59.

Από ότι φαίνεται η Apple έχει βρει την μαγική συνταγή στο πως φορτώνουν τα παιχνίδια και αυτό την κρατάει στην κορυφή τέτοιου είδους τεστ!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.