Skip to content

Η OnePlus βάζει το 3T εναντίων του Google Pixel XL, σε μια ακόμα δοκιμή γρήγορης φόρτισης

Δημήτρης Σερβέτης
Δημήτρης Σερβέτης
Κοινοποίηση:
Η OnePlus βάζει το 3T εναντίων του Google Pixel XL, σε μια ακόμα δοκιμή γρήγορης φόρτισης

Η OnePlus δημοσίευσε νέο βίντεο σήμερα στο κανάλι της, για να αναδείξει για μία ακόμη φορά, την υπεροχή της τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης που έχει αναπτύξει, γνωστή και ως Dash Charge. Το βίντεο δείχνει το OnePlus 3T εναντίων του Googl Pixel XL, σε μια δοκιμή με νικητή αυτόν που θα φορτίσει γρηγορότερα. Και οι δύο συσκευές έχουν τοποθετηθεί σε μια βάση αυτοκινήτου, όπου για 30 λεπτά φόρτιζαν με ανοιχτή την πλοήγηση του Google Maps.

Το OnePlus 3T είχε συνδεθεί στον επίσημο φορτιστή αυτοκινήτου OnePlus Dash, ενώ το Google Pixel XL χρησιμοποιούσε έναν Belkin 27W USB-C φορτιστή αυτοκινήτου, αγορασμένο από το Google Store. Δεδομένου ότι αυτά τα τηλέφωνα να έχουν διαφορετικές θερμοκρασίες φόρτισης, το OnePlus 3T φορτίζεται παραμένοντας δροσερό ενώ το Pixel συνήθως ζεσταίνεται κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Η OnePlus είχε θέσει αυτά τα δύο τηλέφωνα σε μια ακόμα δοκιμή γρήγορης φόρτισης στο παρελθόν, αλλά σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε κι αυτό το βίντεο παρακάτω.

Γιατί, λοιπόν, η φόρτιση του Google Pixel XL είναι δραματικά διαφορετική από το OnePlus 3T στο νέο βίντεο; Αυτό συμβαίνει γιατί ο φορτιστής του OnePlus 3T μετατρέπει την τάση μέσα στον αντάπτορα, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθεί σημαντικά η συσσώρευση θερμότητας στο τηλέφωνο.

Δεδομένου ότι η πλοήγηση με ένα smartphone απαιτεί περισσότερη από την συνηθισμένη ποσότητα ενέργειας, το τηλέφωνο είναι πιο πιθανό να ζεσταθεί. Έτσι, κατά την φόρτιση του Pixel XL με το Google Maps ανοιχτό, η θερμότητα συγκεντρωνόταν πάνω στην συσκευή, με αποτέλεσμα οι ταχύτητες φόρτισης να έπεφταν όλο και περισσότερο σε μια προσπάθεια να ρυθμιστεί η θερμοκρασία της συσκευής.

Πηγή: OnePlus

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Δημήτρης Σερβέτης

Δημήτρης Σερβέτης

Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 20 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.