Πολύς ντόρος έχει γίνει γύρω από το OnePlus 3T, που ανακοινώνεται σήμερα και λίγο πριν την ανακοίνωσή του το βλέπουμε στο Oppomart.com, μαζί με την τιμή του και τα χαρακτηριστικά του.

OnePlus-3 (17)

Το OnePlus 3T εμφανίζεται με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p, ενώ στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον ολοκαίνουριο Snapdragon 821. Από μνήμη το βλέπουμε με 6GB LPDDR4, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι είτε 64GB, είτε 128GB.

oneplus-3t-oppomarkt-1

Στο θέμα της κάμερας βλέπουμε αισθητήρα 16MP στο πίσω μέρος, με την εμπρόσθια κάμερα να είναι στα 8MP. Ο βασικός αισθητήρας είναι από την Sony και συγκεκριμένα είναι ο IMX398, που είναι ιδιαίτερα ικανός.

Η συσκευή έχει μπαταρία 3300mAh σύμφωνα με τις φήμες, ενώ στην καταχώρηση βλέπουμε πως τρέχει Oxygen OS, πιθανότατα μέσω Android 6.0. Φυσικά διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

oneplus-3t-oppomarkt-2

Το OnePlus 3T φαίνεται να έχει τιμή στα $499, που είναι αρκετά τσιμπημένη σε σχέση με το OnePlus 3.

Η συσκευή θα ανακοινωθεί σήμερα και το OnePlus 3 είναι ήδη out of stock στο site της εταιρίας. Μείνετε συντονισμένοι για να δούμε αν δικαιολογείται η διαφορά τιμής σε σχέση με τον προκάτοχό του, ανακαλύπτοντας την συσκευή κατά την ανακοίνωσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ