Πριν από λίγες ώρες, ο Carl Pei, συνιδρυτής της κινεζικής εταιρείας OnePlus, ανακοίνωσε ότι η περιορισμένη Midnight Black έκδοση του OnePlus 3T εξαντλήθηκε παντού, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και το Χονγκ Κονγκ. Μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει πλέον Midnight Black OnePlus 3T, ένα μήνα μετά την κυκλοφορία αυτής της ειδικής έκδοσης.

Οποιοδήποτε απόθεμα παραμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Χονγκ Κονγκ αναμένεται να εξαντληθεί κατά τη διάρκεια των “επόμενων δύο ημερών”.

https://twitter.com/getpeid/status/857783347774226433?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gsmarena.com%2Fmidnight_black_oneplus_3t_is_about_to_sell_out-news-24782.php

Εάν χάσατε την περιορισμένη επιλογή χρώματος, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε τις Soft Gold ή Gunmetal χρωματικές επιλογές, που είναι και οι δύο διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της OnePlus σε 64GB παραλλαγές. Η επιλογή 128GB Gunmetal είναι εξαντλημένη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.