Σε δύο εβδομάδας από σήμερα και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου, η γνωστή πλέον σε όλους OnePlus θα μας δείξει το τέταρτο κατά σειρά smartphone της ή διαφορετικά την τρίτη ναυαρχίδα της μέχρι σήμερα, το OnePlus 3. Αυτό αποκαλύφθηκε επίσημα από την ίδια την εταιρεία, η οποία δημοσιεύσε μια αρκετά αυτονόητη teaser εικόνα στο δίκτυο της Κίνας, Weibo. Ένα μεγάλο “3” είναι ορατό και το κείμενο κάτω από αυτό δεν αφήνει περιθώρια για το τι θα αφορά η παρουσίαση.

oneplus-3-teaser

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί όπως και πέρυσι σε VR αλλά και κανονικά για όσους δεν διαθέτουν κάποιο headset. Επιπλέον φαίνεται πως η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στην Κίνα την επόμενη κιόλας ημέρα, στις 16 Ιουνίου και στη συνέχεια θα φτάσει στις υπόλοιπες χώρες.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει ακόμα καμία αναφορά σε κάποια σύστημα προσκλήσεων, κάτι που είναι σύμφωνο με ό,τι είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής. Έτσι είναι πάρα πολύ πιθανό η OnePlus να σταματήσει από φέτος αυτό το σύστημα.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Redmi 3 Prο: Δυνατές επιδόσεις και μεταλλική κατασκευή σε τιμή χώμα
Επόμενο άρθροDark Souls Easter Egg στο The Witcher 3: Blood and Wine!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ