Η OnePlus φαίνεται πως δεν ακολουθεί σταθερό κύκλο αναβάθμισης στις συσκευές της, αφού το OnePlus One ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2014, ενώ το OnePlus 2, τον Ιούλιο του 2015. Το OnePlus 3 δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, όμως όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει ιδιαίτερα, αφού η συσκευή εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα leaks.

Σήμερα βλέπουμε την συσκευή να διαρρέει μέσα από φωτογραφίες, που ανέβηκαν στο Weibo. Το πίσω μέρος φαίνεται πως θα είναι πάλι από Sandstone, όμως φαίνεται πως θα έχει πιο απαλή υφή.

Αυτό που αλλάζει σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι η κάμερα και η θέση του flashμ όπως επίσης και η θέση της πάνω κεραίας. Η συσκευή θυμίζει αρκετά τον σχεδιασμό των HTC One συσκευών, όπως επίσης και αυτόν του Galaxy C5. Στην συσκευή δεν φαίνεται το λογότυπο της εταιρίας, όμως η διάταξη των κουμπιών, είναι ίδια με αυτή που εισήγαγε η OnePlus με το OnePlus 2.


Στην πρόσοψη βλέπουμε αρκετά μεγάλος πλαίσιο στο κάτω μέρος, αφού η συσκευή έχει Home Button με ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το πάνω bezel είναι σαφώς μικρότερο, ενώ δεν γίνεται μην παρατηρήσουμε την κυρτότητα στις άκρες, που σημαίνει πως έχουμε χρήση γυαλιού 2.5D.

Σύμφωνα με τις φήμες, η οθόνη του θα είναι 5 ίντσες, μέγεθος μικρότερο από τον προκάτοχό του. Αυτό αφήνει την υπόνοια πως ενδέχεται να δούμε το OnePlus 3 Plus να ανακοινώνεται λίγο μετά από το απλό OnePlus 3. Η ανάλυση της οθόνης αναμένεται στα 1080p. Στο εσωτερικό αναμένουμε Snapdragon 820, ενώ πιθανότατα θα συνοδεύεται από 4GB ή 6GB.

Τιμολογιακά το περιμένουμε λίγο πάνω από τα $300, οπότε μείνετε συντονισμένοι καθώς η συσκευή φαίνεται πως ειναι αρκετά κοντά στην ανακοίνωσή της.

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ