Καθώς κάναμε την σημερινή μας βόλτα σε ένα από τα πιο έμπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα της Κίνας, που δεν είναι άλλο φυσικά από το γνωστό σε όλους μας πλέον Gearbest, μια αναζήτηση μας για συσκευές με Snapdragon 820 μας οδήγησε σε μια έκπληξη. Ένα από τα αποτελέσματα που μας εμφανίστηκαν ήταν το πολύ αναμενόμενο OnePlus 3, το οποίο θα ανακοινωθεί σε 4 μέρες από σήμερα.

oneplus-gearbest-leak-tm

Η καταχώρηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει όλα όσα είχαμε δει και ακούσει τους τελευταίους μήνες για την νέα ναυαρχίδα της OnePlus, ενώ το Gearbest μας αποκαλύπτει πως θα κοστίζει αρχικά 381,86 ευρώ.

oneplus-gearbest-leak-tm-price

Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνει τα κατάστημα. Όπως έλεγαν οι φήμες, το OnePlus 3 θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης FullHD και κάτω από αυτήν θα βρίσκεται ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται τοποθετημένος ο πανίσχυρος Snapdragon 820 στα 2,1GHz με 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η συσκευή θα είναι dual SIM και θα υποστηρίζει δύο κάρτες τύπου nanoSIM.

oneplus-3

Η πίσω κάμερα θα είναι στα 16MP με ένα LED Flash και δυνατότητες αυτόματης εστίασης, ενώ η εμπρόσθια θα είναι στα 8MP.

Τέλος, η συσκευή θα ενσωματώνει μια μεγάλη 3000mAh μπαταρία η οποία δεν αφαιρείται για χάρη της μεταλλικής κατασκευής του OnePlus 3, ενώ θα διαθέτει θύρα USB Type-C που μάλλον θα του προσφέρει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης.

Η επίσημη παρουσίαση της OnePlus θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συσκευή και την διαθεσιμότητα της.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ