Το OnePlus 3 έκανε την πάλι την εμφάνισή του μέσα από τα δημοφιλή Benchmarks GeekBench και GFXBench, μέσα από τα οποία βλέπουμε τα πρώτα σκορ, αλλά και αρκετά από τα χαρακτηριστικά του.

oneplus 3

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί από το GeekBench είναι η μνήμη RAM που φαίνεται να είναι στα 6GB, ακολουθώντας έτσι τον ανταγωνισμό που φαίνεται να εξοπλίζει τις συσκευές που θα ανακοινώσει με ακόμα περισσότερη μνήμη RAM.

Oneplus 3 benchmarks (2)

Στην καταχώρηση του GFXBench, βλέπουμε 4GB RAM και την χρήση Snapdragon 820. Από κάμερα βλέπουμε 16MP οπίσθια κάμερα και 8MP στην πρόσοψη. Η συσκευή φαίνεται να έχει οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 1080p, ενώ τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow.

Oneplus 3 benchmarks (1)

Τα αποτελέσματα μας κάνει να πιστεύουμε στην ύπαρξη δύο συσκευών. Το RAIN RAIN A3000, που θα έχει 5.5 ίντσες οθόνη και 6GB RAM και το RAIN 3000, me 5 ίντσες οθόνη και 4GB RAM.

Μέχρι στιγμής το τοπίο γύρω από το OnePlus 3 είναι αρκετά θολό, όμως οι φήμες μιλάνε για ανακοίνωση της συσκευής στις 28 Μαίου, οπότε σύντομα θα ξέρουμε περισσότερα. Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ