Με την ανακοίνωση του OnePlus 2 να είναι στις 27 Ιουλίου, ένας χρήστης του Weibo διέρρευσε μια φωτογραφία του πολύ αναμενόμενου διαδόχου του OnePlus One. Η φωτογραφία όπως θα δείτε, χρησιμοποιεί δυστυχώς ένα sketch-effect φίλτρο, που μας δυσκολεύει στο διακρίνουμε πολλές λεπτομέρειες του σχεδιασμού της συσκευής.

oneplus-2-sketch

Σύμφωνα με τον @KJuma, ο οποίος δημοσίευσε την παραπάνω φωτογραφία, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη περίπου στις 5,5 με 5,7 ίντσες. Το OnePlus One υπενθυμίζουμε πως διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920. Μέχρι στιγμής όμως, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της οθόνης του OnePlus 2, ενώ δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το μέγεθος του.

Ο @KJuma προσθέτει στην δημοσίευση του στο Weibo, πως η νέα συσκευή θα μοιάζει πολύ με το OnePlus One με κάποιες μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, οι τρύπες στο ηχείο θα διπλασιαστούν και η συσκευή θα διαθέτει μια λεπτή μεταλλική κατασκευή, καθώς θα έχει πάχος μόλις 5 με 6 χιλιοστά.

Μέχρι όμως όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, εμείς ξέρουμε ήδη επίσημα από την εταιρεία πως το OnePlus 2 θα διαθέτει τον Snapdragon 810 v2.1 για επεξεργαστή και θύρα USB Type-C.

Όλα τα χαρακτηριστικά, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας και η τιμή του OnePlus 2 θα γίνουν γνωστά στις 27 Ιουλίου, όταν η συσκευή ανακοινωθεί. Μέχρι τότε, θα πρέπει να παραμείνουμε επιφυλακτικοί με τις διαρροές.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ