Το σύστημα προσκλήσεων της OnePlus για το OnePlus 2 έρχεται στο τέλος του μια για πάντα σήμερα τα μεσάνυχτα, καθώς η συσκευή θα γίνει επιτέλους διαθέσιμη σε όλους. Η ανοικτή πώληση ξεκινάει στις 5 Δεκεμβρίου τόσο για το OnePlus 2 όσο και για το OnePlus Χ, ωστόσο το δεύτερο θα είναι διαθέσιμο χωρίς πρόσκληση μόνο μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

oneplus-2-invite-free-forever

Η εταιρεία δημιούργησε αυτό το σύστημα, όταν κυκλοφόρησε την πρώτη της ναυαρχίδα, το OnePlus One, ως έναν τρόπο να ρυθμίζει τις προμήθειες της με τη ζήτηση. Σαν μια νέα εταιρεία τότε, υπήρχε τεράστια πιθανότητα πολλές συσκευές να μείνουν απούλητες και αυτό θα μπορούσε να την οδηγήσει σε οικονομική καταστροφή.

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσης ότι από 5 έως 7 Δεκεμβρίου, όλα τα OnePlus 2 StyleSwap Covers θα έχουν 50% έκπτωση, επιλεγμένα προϊόντα για το OnePlus One θα έχουν 90% έκπτωση και διάφορα άλλα αξεσουάρ θα έχουν 10% έκπτωση.

Η OnePlus υπόσχεται ότι οποιαδήποτε συσκευή ή αξεσουάρ που αγοραστεί μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου θα είναι στα χέρια σας πριν από τα Χριστούγεννα.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.