Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι έχουν ζητήσει μια πρόσκληση για την αγορά του OnePlus 2, ωστόσο τα διαθέσιμα κομμάτια είναι περιορισμένα, βάζοντας τους ανυπόμονους αγοραστές σε τεράστια αναμονή. Η OnePlus έκανε διαθέσιμη για αγορά μια μικρή παρτίδα 30.000 OnePlus 2 στην Κίνα, τα οποία εξαντλήθηκαν σε μόλις 64 δευτερόλεπτα.

oneplus-2-flash-sale

Στην Κίνα φαίνεται πως δεν χρειάζεται να έχεις πρόσκληση για να αγοράσεις την συσκευή. Οι Κινέζοι καταναλωτές που έχασαν την πρώτη παρτίδα, θα είναι σε θέση να αγοράσουν την συσκευή ξανά στις 11 Αύγουστο. Δεν είναι σαφές πόσα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στην δεύτερη παρτίδα, αλλά μάλλον δεν θα πάρει πάνω από ένα λεπτό για να εξαντληθούν πάλι.

Στις 11 Αυγούστου το OnePlus 2 θα γίνει διαθέσιμο και σε όλες τις χώρες που η εταιρεία υποστηρίζει μέχρι σήμερα, όποτε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τότε πόσα κομμάτια θα καταφέρει να πουλήσει η εταιρεία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.