Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την 28η Ιουλίου, για να μάθουμε τι μας ετοιμάζει η OnePlus τους τελευταίους μήνες, ως δεύτερο smartphone στην ιστορία της, το OnePlus 2, που θα παρουσιαστεί επίσημα την εν λόγω ημερομηνία.

oneplus2

Από θέμα χαρακτηριστικών, έχουμε μια αρκετά καλή ίδια για το τι θα φέρνει, καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το OnePlus 2 θα ενσωματώνει τον Snapdragon 810 v2.1 για επεξεργαστή, με 4GB LPDDR4 RAM, καθώς και ότι θα διαθέτει ένα αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, δείγματα από την κάμερα του εμφανίστηκαν μόλις πρόσφατα, αποκαλύπτοντας ότι θα φοράει 13MP αισθητήρα.

oneplus-2-dualsim

Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και έχουμε ακόμη ένα νέο επιβεβαιωμένο χαρακτηριστικό που θα φέρει το OnePlus 2. Ο CEO Liu Zuohu της OnePlus δημοσιεύσε στο Weibo, ότι το OnePlus 2 θα διαθέτει όχι μία, αλλά δύο υποδοχές για κάρτες SIM.

Αυτά σίγουρα είναι πολύ καλά νέα, για κάποιον που θέλει μια δυνατή συσκευή με υποστήριξη για δύο κάρτες SIM, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα η μία θήρα από τις δύο, να χρησιμοποιήται και ως υποδοχή για κάρτες microSD, που συμαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στον μεγαλύτερο αποθηκευτικό ή σε ένα κινητό με δύο κάρτες SIM.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ