Το OnePlus 2 πέρασε από το AnTuTu και ο χρήστης που το δοκίμαζε, τράβηξε βίντεο την συσκευή να το τρέχει. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με τους 63.000+, που είδαμε πρόσφατα. Αυτό που βλέπουμε ίσως είναι μια παλαιότερη έκδοση της συσκευής, χωρίς το τελικό firmware.

oneplus 2

Στο βίντεο βλέπουμε την έκδοση με τα 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και έχει κωδικό μοντέλου A2001. Τρέχει Hydrogen OS ROM που απευθύνεται στην Κίνα και βασίζεται στο Android 5.1.1. Η διεθνής ROM θα είναι η Oxyxen OS και το χαμηλό σκορ μας κάνει να πιστεύουμε πως είναι λόγω της Hydrogen ROM.

Πριν λίγες μέρες είδαμε για πρώτη φορά την συσκευή να περνάει από το κινέζικο TENAA και να φωτογραφίζεται επίσημα. Το περιμένουμε με Snapdragon 810 v 2.1, 4GB RAM, USB Type-C και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα με δήλωση του Pete Lau, CEO της OnePlus, η συσκευή θα κοστίζει κάτω από $450.

H ανακοίνωση της συσκευή θα γίνει σήμερα, σε virtual reality, μέσω της εφαρμογής που θα βρείτε στο Google Play Store. Θα χρειαστείτε Google Cardboard VR ή αντίστοιχη συσκευή.

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ