Το OnePlus 11 και το OnePlus 12 είχαν περίπου τον ίδιο σχεδιασμό, όμως τώρα η εταιρία θέλει να δημιουργήσει κάτι καινούριο για την επόμενη ναυαρχίδα της και ήδη κυκλοφορούν φήμες πως δοκιμάζει νέα σχέδια για το OnePlus 13. Στην φωτογραφία που κυκλοφορεί, βλέπουμε την εταιρία να ακολουθεί κάθετη σχεδίαση για την κάμερα, που είναι πιο λιτή σε σχέση με τους προκατόχους του.

Επειδή είναι πολύ νωρίς για τέτοιες διαρροές, καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί, καθώς έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο μέχρι την ανακοίνωση της συσκευής. Πάντως ο πολύ αξιόπιστος Digital Chat Station έχει αναφέρει ήδη πως η OnePlus προχωράει σε ανασχεδιασμό στις συσκευές της, δίνοντάς μας και τα πρώτα χαρακτηριστικά.

Από ότι φαίνεται το OnePlus 13 θα έχει οθόνη LTPO AMOLED, με ανάλυση 1440×3168. Η βασική κάμερα θα είναι στα 50MP και δίπλα θα έχει υπερευρυγώνια κάμερα και κάμερα με τηλεφακό.

Το OnePlus 13 θα έρθει με τον Snapdragon 8 Gen 4, που φημολογείται πως θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο. Μαθαίνουμε πως θα ενσωματώνει και υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, πάνω στην οθόνη, αντικαθιστώντας του οπτικούς που χρησιμοποιούσε η εταιρία μέχρι σήμερα.

Έρχεται το Xiaomi 14T Pro, ως ένα πειραγμένο Redmi K70 Ultra με τον Dimensity 9300

Όπως και να έχει, είναι αρκετά νωρίς, οπότε μη δένουμε όσα μαθαίνουμε σκοινί-κορδόνι, καθώς πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι την ανακοινωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.