Η OnePlus έχει επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της foldable smartphone κάποια στιγμή το τρίτο τρίμηνο του 2023. Επιπλέον, πρόσφατα, και μετά από πολλές αλλαγές, μάθαμε ότι τελικά το αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο θα λέγεται OnePlus Open.

Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία λανσαρίσματος του πρώτου της foldable smartphone, γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker / tipster αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία. Σύμφωνα με τον Max Jambor, η συσκευή θα κάνει ντεμπούτο στις 29 Αυγούστου.

Το event για το λανσάρισμα του OnePlus Open θα λάβει χώρα στην Νέα Υόρκη. Επιπλέον, η εταιρεία φέρεται να έχει προγραμματίσει το λανσάρισμα του OnePlus 12 για τον Δεκέμβριο του 2023 με πιθανή παγκόσμια κυκλοφορία το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.