Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση ενός νέου wallpaper app, το androidheadlines προτείνει να ρίξεις μια ματιά στο One4Wall. Η εφαρμογή διαθέτει πλήθος wallpapers δημιουργημένα με την βοήθεια της AI, την ίδια στιγμή που έχει ένα όμορφο, σύγχρονο και εύχρηστο design.

one4wall

Το app εξοπλίζεται με περισσότερα από 680 δωρεάν wallpapers και περισσότερα από 2.000 premium, για όσους θέλουν να πληρώσουν. Η ίδια η εφαρμογή σου επιτρέπει να επεξεργαστείς τα wallpapers, προσαρμόζοντας τα χρώματα, το saturation, τη φωτεινότητα και άλλα. Μπορείς να τα κατεβάσεις ή απλά να ρυθμίσεις το wallpaper που επιθυμείς απευθείας μέσα από την εφαρμογή, είτε για τη home screen, είτε για τη lockscreen, είτε και για τα δυο μέρη.

Υπάρχουν πλήθος κατηγοριών από wallpapers, όπως wallpapers για AMOLED οθόνη Anime, Space, Art, Scenery, Abstract, Pastel. Το κυριότερο, δεν σε αναγκάζει κανείς να πληρώσεις για την εφαρμογή, καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά wallpapers εντελώς δωρεάν.

Κατέβασε την εφαρμογή από το Play Store εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.