Τα τηλέφωνα της Samsung είναι από τα πιο πλούσια σε χαρακτηριστικά smartphones στον κόσμο και διαθέτουν αρκετά μέτρα προστασίας της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας των χρηστών τους. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το Auto Blocker, το Samsung Pass, τον Secure Folder, και το Private Share. Ωστόσο, ένα απλό χαρακτηριστικό ασφαλείας λείπει από το One UI και θα μπορούσε να προστεθεί σε αυτό με την έκδοση One UI 7.0.

Η απλή λειτουργία App Lock λείπει επί του παρόντος από το λογισμικό One UI της Samsung για smartphones και tablets. Ωστόσο, η νοτιοκορεατική εταιρεία θα μπορούσε να διορθώσει αυτή την έλλειψη προσθέτοντας τη στη ROM της με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τον @tarunvats33, ο οποίος συνήθως εντοπίζει νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις που σχετίζονται με τις συσκευές της Samsung.

https://twitter.com/tarunvats33/status/1805134673200267432

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, φαίνεται να υπάρχει μια νέα επιλογή που ονομάζεται App Lock, και παρατίθεται κάτω από τη λειτουργία Dual Messenger στην ενότητα Advanced Features της εφαρμογής Settings. Επί του παρόντος, όταν πλοηγείστε στις ρυθμίσεις δεν μπορείτε να εντοπίσετε καμία λειτουργία που να αναφέρεται κάτω από το Dual Messenger – τουλάχιστον στις συσκευές που εκτελούν One UI 6.1 και έχουμε στα χέρια μας.

Ενώ μπορείτε να κρύψετε τις ευαίσθητες εφαρμογές, τα έγγραφα και τα αρχεία πολυμέσων στον Secure Folder, πρέπει να τον ρυθμίσετε πλήρως και να εγκαταστήσετε μια νέα “έκδοση” της συγκεκριμένης εφαρμογής. Αν θέλετε ένα απλό κλείδωμα εφαρμογών χωρίς την ταλαιπωρία της εκ νέου ρύθμισης μιας ολόκληρης εφαρμογής, η επερχόμενη λειτουργία App Lock θα ήταν ιδανική για αυτού του είδους τις ανάγκες.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη, καθώς ο πληροφοριοδότης δεν έχει ιδιαίτερα καλό ιστορικό όσον αφορά τις επερχόμενες λειτουργίες. Δεν είναι επίσης απολύτως σαφές αν η λειτουργία App Lock θα έρθει με την ενημέρωση One UI 6.1.1 ή το One UI 7.0.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.