Με το One UI 6.0 η Samsung εισήγαγε πολλές νέες και προηγμένες λειτουργίες. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, η εφαρμογή Κάμερα έλαβε αρκετές νέες λειτουργίες, όπως ένα νέο widget προσαρμοσμένης κάμερας και τη δυνατότητα τελειοποίησης της ποιότητας εικόνας και της ταχύτητας επεξεργασίας. Μπορείτε πλέον να επιλέξετε πόσο χρόνο χρειάζεται η κάμερα για τη λήψη και την επεξεργασία μιας εικόνας.

Η βασική εφαρμογή Κάμερα στο One UI 6.0 σας προσφέρει τρεις προηγμένες επιλογές: Μέγιστη, Μέτρια και Ελάχιστη. Αυτές οι επιλογές ισχύουν μόνο για ακίνητες εικόνες. Η Μέγιστη είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση και δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα της εικόνας έναντι της ταχύτητας λήψης και επεξεργασίας.

Η επιλογή Μέτρια θέτει μια καλή ισορροπία μεταξύ της ποιότητας εικόνας και της ταχύτητας λήψης, ενώ η Ελάχιστη δίνει προτεραιότητα στην ταχύτητα έναντι της ποιότητας. Θα πρέπει να επιλέξετε τη Μέγιστη για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, ακόμη και αν η εφαρμογή της κάμερας μπορεί να φαίνεται λίγο πιο αργή.

Αν είστε κάποιος που χρειάζεται να τραβάει εικόνες από θέματα που κινούνται συνεχώς, όπως παιδιά και κατοικίδια, ίσως απογοητευτείτε από την αργή ταχύτητα της κάμερας της Samsung, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους και σε συνθήκες μικτού φωτισμού.

Ωστόσο, μπορείτε στην Κάμερα του One UI 6.0 να επιλέξετε τη Μέτρια ή Ελάχιστη, έτσι ώστε το τηλέφωνο να καταγράφει εικόνες πιο γρήγορα με κόστος τον ελαφρώς υψηλότερο θόρυβο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις επιλογές μεταβαίνοντας στην Κάμερα > Ρυθμίσεις > Προηγμένες επιλογές και πατώντας την επιθυμητή επιλογή.

Μέχρι την έκδοση One UI 5.1.1, τέτοιες προηγμένες ρυθμίσεις κάμερας αποτελούσαν μέρος της εφαρμογής Camera Assistant που λάνσαρε η Samsung πέρυσι. Ωστόσο, είναι καλό να βλέπουμε τη Samsung να φέρνει κάποιες από αυτές τις λειτουργίες στην εφαρμογή Κάμερα με τo One UI 6.0 που βασίζεται στο Android 14.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.