Τα περισσότερα Android smartphones έρχονται με ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την προσθήκη watermark στις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με την κάμερα. Είναι ένα χαρακτηριστικό, που όπως επισημαίνει το sammobile, είχε κάνει το ντεμπούτο του σε budget και μεσαίου κόστους συσκευές της Samsung, ωστόσο όμως ποτέ δεν έφθασε σε flagship smartphones. Κάτι τέτοιο αλλάζει με το Samsung One UI 5.0.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι η Samsung έχει τη λειτουργία προσθήκης watermark στις φωτογραφίες εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αν και στα flagshipσ μπορούσε να προστεθεί μέσω του photo editor μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Με το One UI 5.0, το watermark θα προστίθεται σε κάθε φωτογραφία αυτόματα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το χαρακτηριστικό είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο. Θα μπορείς να επιλέξεις αν κάθε φωτογραφία θα έχει το σχετικό κείμενο, που είναι το όνομα της συσκευής εκ προεπιλογής αν και μπορεί να αλλάξει, την ημερομηνία και την ώρα ή και τα δυο αλλά θα μπορείς να αλλάξεις και την θέση του watermark. Και φυσικά θα μπορείς να επιλέξεις πλήθος γραμματοσειρών.

one ui 5 watermark

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.