Η Samsung ανακοίνωσε το One UI 5 Watch πριν από λίγες ώρες, την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του One UI software για Galaxy smartwatches. To One UI 5 Watch θα βρίσκεται στο Wear OS 4 update που θα κάνει το ντεμπούτο του στα Wear OS smartwatches και θα έχει χαρακτηριστικά τόσο από Samsung όσο και από Google.

Σύμφωνα με τη Samsung, το One Ui 5 Watch θα εστιάζει σε τρία κύρια σημεία της εμπειρίας. Στην ποιότητα του ύπνου, στο fitness και στην ασφάλεια. Οι βελτιώσεις με τις οποίες θα εξοπλιστεί ποικίλουν από καλύτερη κατανόηση των μοτίβων του ύπνου και προηγμένα fitness χαρακτηριστικά.

Τα Samsung Galaxy Watch  , Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro θα λάβουν την ενημέρωση, καθώς είναι τα μόνα της Samsung που τρέχουν το Wear OS της Google. Η σειρά Galaxy Watch 6 series, η οποία θα ανακοινωθεί στο δεύτερο μισό του έτους, αναμένεται να έρθει με το One UI 5 Watch.

Ξεφεύγουν επικίνδυνα οι τιμές πώλησης των iPhones

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διάβασα καλά; Το Galaxy Watch που έχω από το φθινόπωρο του 2019 θα μπορεί να πάρει αυτήν την ενημέρωση; Χρειάζεται να κάνω κάτι ή περιμένω τη Samsung να το καταστήσει διαθέσιμο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.