Το περασμένο Σάββατο, το αφεντικό του Android, ο Hiroshi Lockheimer, κατηγόρησε την Apple ότι χρησιμοποιεί την πίεση και το bullying με στόχο την πώληση προϊόντων, λίγο μετά την άφιξη ενός report της Wall Street Journal που αποκάλυψε πως οι νέοι στην Αμερική έχουν μετατρέψει το iMessage της Apple σε ένα σύμβολο status, που κλειδώνει τους χρήστες του Android εκτός.

Τώρα όμως ο Lockheimer παίρνει μια λιγότερο επιθετική στάση, τονίζοντας συγκεκριμένα: δεν ζητάμε από την Apple να διαθέσει το iMessage στο Android. Ζητάμε από την Apple να υποστηρίξει το RCS στο iMessage, όπως ακριβώς υποστηρίζει τα παλαιότερα πρότυπα SMS / MMS.

Με τη μη ενσωμάτωση του RCS, η Apple κρατάει πίσω τη βιομηχανία και την εμπειρία χρήσης όχι μόνο για τους χρήστες του Android αλλά και για τους δικούς της πελάτες,

Για ποιον λόγο το κάνει, είναι ξεκάθαρο από τα emails που είχαν διαρρεύσει στη δίκη της Epic εναντίον της Apple. Ανησυχώ ότι το iMessage στο Android θα χρησιμεύσει απλώς για να αφαιρέσει ένα εμπόδιο για τις οικογένειες που έχουν iPhone και που δίνουν στα παιδιά τους τηλέφωνα Android. Πρέπει να τους κάνουμε να εξαρτώνται από τα Apple προϊόντα είχε δηλώσει ο Graig Federighi το 2013 σε emails που δημοσιεύθηκαν.

Αυτές είναι οι τιμές των Apple iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.