Η Google κυκλοφόρησε τη stable έκδοση του Android 11 στα Pixels. Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά η OnePlus βρίσκεται δεύτερη πίσω από τη μαμά Google λανσάροντας τις πρώτες Open Beta εκδόσεις του OxygenOS 11.

Το OxygenOS 11 είναι βασισμένο στο Android 11 και περιέχει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως always-on display, νέο app καιρού, συντομεύσεις για τις έξυπνες συσκευές, και πολλές αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη.

Το XDA Developers συγκέντρωσε όλα τα διαθέσιμα builds και χάρη σε αυτό έχουμε στα χέρια μας όλα τα links για τη λήψη των ROMs. Να σημειώσουμε και εμείς, όπως και η ίδια η σελίδα, ότι παρόλο που ονομάζονται Open Beta ή Developer Preview, όλα τα builds είναι βασισμένα στη σταθερή βάση του κώδικα της κάθε έκδοσης του Android 11 με τα τελικά APIs των developers. Όμως, οι Open Beta δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά ακόμη, ενώ οι Deveploper Preview εκδόσεις περιέχουν τα πάντα και είναι ένα βήμα πριν τις Stable εκδόσεις.

Όπως και να έχει, αν αποφασίσετε να περάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα builds το κάνετε με δικό σας ρίσκο. Επίσης, μην δοκιμάσετε καν να κάνετε flash οποιοδήποτε από αυτά τα builds αν δεν διαβάσετε πρώτα καλά σχετικά με την όλη διαδικασία και αν δεν είστε βέβαιοι για το τι κάνετε.

Τη δεδομένη στιγμή μόνο τα OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro έχουν Android 11 έκδοση, aka τρέχουν OxygenOS 11. Αν δεν έχεις αναβαθμιστεί σιγουρέψου αν είχες πριν εγκατεστημένη κάποια DP έκδοση, αν είχες τότε να κάνεις τακτικά έλεγχο για ενημερώσεις. Τώρα, αν δεν είσαι σε DP έκδοση και θες να τρέξεις κάποια τσέκαρε τα links:

Οι Open Beta εκδόσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή για τα OnePlus 8 και 8 Pro είναι αυτές εδώ:

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.