Είναι ένα ολοένα και πιο σημαντικό καθήκον των OEM να διασφαλίζουν ότι οι οθόνες των smartphone τους, ειδικά στα flagships, προστατεύονται επαρκώς. Η Corning έχει προσφέρει αρκετά ισχυρή προστασία από αυτή την άποψη, με το Gorilla Glass Victus που παρουσιάστηκε το 2020. Το Gorilla Glass Victus κοσμεί την οθόνη πολλών κορυφαίων συσκευών από την κυκλοφορία του.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο Gorilla Glass Victus+ που είναι ο διάδοχος του Victus, προσφέρει ενισχυμένη προσπαστία, και φέρεται ότι θα το δούμε στα Samsung Galaxy S22. Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice Universe, όλα τα μοντέλα της σειράς, Galaxy S22, S22+ και S22 Ultra, θα έχουν το Gorilla Glass Victus+, σίγουρα στην οθόνη και ίσως στην πλάτη.

Έχει γίνει ήδη γνωστό ότι όλα τα Samsung Galaxy S22 θα έχουν γυαλί στην πλάτη. Όμως, το Gorilla Glass Victus+ θα είναι αρκετά ακριβό και αν χρησιμοποιηθεί και στην πλάτη θα αυξήσει – ίσως άσκοπα, το κόστος τον μοντέλων. Οπότε, ίσως έχουν το απλό Victus στην πλάτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.