Μόλις μια εβδομάδα πριν η Xiaomi είχε παρουσιάσει επισήμως τα Mi 8, Mi 8 Explorer Edition και MI 8 SE. Σήμερα, προέβη στην επίσημη ανακοίνωση της Global έκδοσης του MIUI 10. Το νέο interface εστιάζει στην ταχύτητα, στο re-designed UI και σε νέα sound notifications και bokeh portraits χωρίς τη δευτερεύουσα κάμερα.

Το UI πλέον είναι ανανεωμένο και υποστηρίζει πλέον το υψηλότερο ratio και τις full screen displays. Ελέγχει τη δραστηριότητά σου και την καθημερινή χρήση των εφαρμογών και αναμένει για την επόμενη ενέργεια. Το αποτέλεσμα είναι η πιο γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών και η εναλλαγή μεταξύ αυτών.

Όσον αφορά τον ήχο, το MIUI 10 φέρει νέες ηχητικές ειδοποιήσεις που βασίζονται σε φυσικούς ήχους. Η κάθε ειδοποίηση που λαμβάνεις έρχεται με ένα μοναδικό ήχο, όπως μας υπόσχεται η Xiaomi. θα πρέπει να αναφέρουμε επίσης ότι το MIUI 10 φέρει και το αρκετά γνωστό σε όλους μας bokeh portrait mode. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, χάρη στον αλγόριθμο μηχανικής μάθησης, λειτουργεί χωρίς τον δεύτερο αισθητήρα, επομένως το background μπορεί να θολωθεί ακόμη και σε παλαιότερα Xiaomi smartphones με έναν αισθητήρα.

Δείτε τις συσκευές που θα λάβουν την beta της MIUI 10 Global edition! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.