Η Huawei συνεχίζει να ξεπερνά τα εμπόδια. Η ανακοίνωση του Mate 60 Pro τον περασμένο Αύγουστο, σηματοδότησε ένα σημαντικό άλμα για την εταιρεία καθώς ήταν το πρώτο κινητό της που ενσωματώνει AP ικανό να υποστηρίξει 5G από την κυκλοφορία του Mate 40 το 2020.

Παρά τους αμερικανικούς περιορισμούς που αποσκοπούσαν στην παρεμπόδιση της πρόσβασης της Huawei σε chipsets αιχμής, το Mate 60 Pro, που τροφοδοτείται από τον Kirin 9000s των 7nm από την SMIC, το μεγαλύτερο χυτήριο της Κίνας, υπογράμμισε την ανθεκτικότητα της εταιρείας.

Καθώς αυξάνεται η προσμονή για την επερχόμενη σειρά ναυαρχίδων της Huawei, τα P70, η εταιρεία αντιμετωπίζει συνεχείς προκλήσεις στην προμήθεια προηγμένων chipsets. Με περιορισμούς που περιορίζουν την πρόσβαση σε βασικούς προμηθευτές όπως η TSMC, η Huawei συνεχίζει να βασίζεται στην τεχνολογία της SMIC, η οποία υστερεί σε δυνατότητες.

Η σειρά Huawei P70, που θα κάνει ντεμπούτο στις 2 Απριλίου, αναμένεται να περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα που θα καλύπτουν διαφορετικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Οι προδιαγραφές που διέρρευσαν υποδηλώνουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, με το βασικό μοντέλο P70 να διαθέτει οθόνη 6.58 ιντσών LTPO OLED και κύρια κάμερα 50MP, ενώ τα μοντέλα P70 Pro, P70 Pro+ και P70 Art προσφέρουν μεγαλύτερες οθόνες και διαφοροποιήσεις στις προδιαγραφές της κάμερας και τη χωρητικότητα της μπαταρίας.

Όλα τα μοντέλα φημολογείται ότι υποστηρίζουν ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση υψηλής ταχύτητας. Όσον αφορά την τιμολόγηση, η Huawei στοχεύει στη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας, με την τιμή εκκίνησης της σειράς P70 να ξεκινά από CNY 4.999 (~640€) για το βασικό μοντέλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.