Ο Exynos 2200 έπρεπε να παρουσιαστεί χθες, αλλά αυτό δεν συνέβη και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα στα παρασκήνια. Τώρα ένα στέλεχος της Samsung επικοινώνησε με τη Business Korea για να διευκρινίσει τον λόγο πίσω από την αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας και να κάνει ξεκάθαρο ότι όλα είναι εντάξει, δεν υπάρχουν προβλήματα παραγωγής ή απόδοσης, αντίθετα, η κυκλοφορία επαναπρογραμματίστηκε για να συμπέσει με αυτή της σειράς Galaxy S22.

Το στέλεχος είπε ότι σχεδιάζουν να αποκαλύψουν τον νέο επεξεργαστή τη στιγμή της κυκλοφορίας των νέων smartphones της νοτιοκορεάτικης κατασκευάστριας. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην παραγωγή ή την απόδοση. Όπως είπαμε και εμείς, ο Exynos 2100 ανακοινώθηκε μόνο δύο ημέρες πριν από τη σειρά Galaxy S21, οπότε η αποκάλυψη του νέου chip έναν μήνα νωρίτερα δεν θα έβγαζε νόημα – σύμφωνα με το πώς λειτουργεί η εταιρεία. Επιπλέον, ας αργήσουν να μας το αποκαλύψουν, αρκεί το νέο SoC να μην έχει τα προβλήματα των περσινών ή των ανταγωνιστικών flagships SoCs.

Για επίλυση προβλημάτων μίλησε και το στέλεχος της Samsung που είπε ότι η νέα GPU (ARM Mali-G78 MP14) αναμένεται να επιλύσει τα προβλήματα του Exynos 2100. Επιπλέον, σημείωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της με τη χρήση GPU ειδικά σχεδιασμένων για υψηλές επιδόσεις στο gaming σε φορητές συσκευές. Ήδη γνωρίζουμε ότι ο Exynos 2200 των Galaxy S22 θα είναι το πρώτο chip για smartphones που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική RDNA 2 της AMD και χάρη σε αυτό θα είναι το πρώτο που θα υποστηρίζει ray tracing.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.