Είναι ένα πολύ δυνατό πακέτο είναι η αλήθεια. Ακόμη και ας μην είναι ο βασικός σου αριθμός, ακόμη και αν δεν θέλεις να αλλάξεις πάροχο. Παίρνεις μια νέα κάρτα SIM από το Vodafone CU και με μόλις 16 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστα GB, απεριόριστη ομιλία και SMS και το vodafone TV για 9 ολόκληρους μήνες.

Το σημαντικό λάθος του Πυθαγόρα σχετικά με την αρμονία (Βίντεο)

Η προσφορά αφορά τόσο νέο νούμερο όσο και μεταφορά αριθμού. Επίσης όπως γράψαμε μόλις εχθές αν δεν χρειάζεσαι το Vodafone TV η προσφορά πέφτει στα 13 ευρώ το μήνα.

  • Εφόσον επιλέξεις παραγγελία με μεταφορά του αριθμού σου από άλλο πάροχο έως 31/3 και το νούμερο σου έχει ενεργοποιηθεί έως 7/4 θα λάβεις ΔΩΡΟ Bluetooth Ηχείο! H παράδοση θα γίνει με δεύτερη αποστολή έως τις 15/4.
  • Στην παραγγελία σου, εφόσον επιλέξεις να πάρεις νέο CU νούμερο, μπορείς να πάρεις ΔΩΡΟ την άυλη κάρτα eSIM, η οποία κανονικά έχει επιπλέον κόστος 9,90€. Η eSIM δεν συνδυάζεται προς το παρόν με τη μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο.
  • Ο διπλασιασμός των παροχών για 12 μήνες ισχύει για την ενεργοποίηση των πακέτων: CU MeApOla 13.5, CU MeApOla 11.5, CU MeApOla Extra13.5, CU MeApOla 18, CU XCLUSIVE MeApOla 9, CU XCLUSIVE MeApOla 10.9, CU XCLUSIVE MeApOla 13.5, CU XCLUSIVE MeApOla 17.5, CU MeApOla 27.
  • Tα Unlimited Data δεν είναι διαθέσιμα προς χρήση εντός της Ε.Ε.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.