Ένα μικρό άρθρο για να σου υπενθυμίσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει λόγος να δεσμευθείς με συμβόλαιο στη Cosmote αν σε ενδιαφέρουν τα πάντα όλα απεριόριστα στη Cosmote. Συγκεκριμένα, αν κάποιος χρήστης ενδιαφερόταν να έχει πρόγραμμα με τα πάντα όλα απεριόριστα θα επέλεξε το Cosmote Gigamax Unlimited με συμβόλαιο 24 μηνών.

Πλέον όμως που το Cosmote Neo προσφέρει ακριβώς το ίδιο πακέτο, σε ακόμη χαμηλότερη τιμή, δηλαδή των 33 ευρώ (36 έχει το Gigamax Unlimited με Cosmote One, 41 χωρίς) βλέπουμε ότι η Cosmote έβαλε αυτογκόλ από τα αποδυτήρια που λέμε, καθώς δεν υπάρχει λόγος (εκτός αν τον αγνοούμε) να πάει να δεσμευθεί σε συμβόλαιο.

Revolut: Μόλις κυκλοφόρησε την eSIM στην Ελλάδα

Το Cosmote Neo είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, με πραγματικά απεριόριστα GB με μόλις 33 ευρώ το μήνα. Παράλληλα, για μια ακόμη φορά να υπενθυμίσουμε ότι τρέχει προσφορά για υφιστάμενους συνδρομητές What’s Up, COSMOKARTA, FROG και COSMOTE Neo έως και 30/06/24 με απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 14GB internet και απεριόριστα SMS στα 16 ευρώ το μήνα χωρίς συμβόλαιο, αρκεί να πληρώνεις με Payzy. Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το Cosmote Neo “κλειδώνει απ’ έξω ” τους ασυνεπείς πελάτες.
    Ενώ στα γνωστά συμβόλαια μπορείς να πληρώσεις εκπρόθεσμα και ενδεχομένως ακόμη και στο δήμηνο λειτουργεί κανονικά το πρόγραμμα που έχεις (δηλ. πριν πραγματοποιηθεί η φραγή data & εξερχομένων κλήσεων), στο Neo, το οποίο προϋποθέτει πάγια εντολή και συνδέεται με κάποια κάρτα, αν δε πληρωθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής, διακόπτονται άμεσα τα data & οι εξερχόμενες κλήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.