Η OnePlus κυκλοφόρησε ένα smartwatch, που ονομάζεται απλώς OnePlus Watch, πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2021. Αν και το έξυπνο ρολόι ήταν προσιτό και είχε σχετικά καλό υλικό, θεωρήσαμε ότι το λογισμικό είχε πολλά προβλήματα. Τώρα, υπάρχουν αναφορές ότι η OnePlus πρόκειται να δοκιμάσει ξανά την τύχη, ίσως με μια ακόμη φθηνότερη συσκευή που θα κυκλοφορήσει ως Nord Watch.

Σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που διέρρευσε ο Mukul Sharma, το νέο wearable θα φέρει την ετικέτα των Nord. Δεδομένου ότι η επωνυμία Nord χρησιμοποιείται από την OnePlus για τα οικονομικά της smartphone – λέμε τώρα, είναι λογικό αυτό το smartwatch να είναι φθηνότερο από το OnePlus Watch του περασμένου έτους.

Μια μικρή και θολή εικόνα του ίδιου του ρολογιού δείχνει ένα τετράγωνο σχέδιο, παρόμοιο με το Apple Watch και πολύ διαφορετικό από το κυκλικό σχέδιο του OnePlus Watch. Τα άλλα στιγμιότυπα οθόνης, προφανώς τραβηγμένα από τηλέφωνο OnePlus, δείχνουν χαρακτηριστικά όπως προσαρμοσμένες όψεις ρολογιού, λειτουργίες εξωτερικής προπόνησης, αισθητήρα SpO2, και άλλες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της καρδιάς.

Ο Sharma ισχυρίζεται ότι το έξυπνο ρολόι θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ινδία, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία. Είναι πιθανό η OnePlus να αποκαλύψει το Watch Nord μαζί με το επόμενο smartphone της, το OnePlus 10T, στις 3 Αυγούστου. Λάβετε υπόψη ότι η OnePlus δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα την ύπαρξη αυτού του wearable.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.