Τα permissions στο Android συνδέονται άμεσα με την ιδιωτικότητά μας. Σύμφωνα με ένα αναλυτικό έγγραφο της Google, υπάρχουν δυο κατηγορίες permissions που ζητούν οι εφαρμογές.

 

 • Normal: Αφορά κατηγορίες αδειών που η εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση σε δεδομένα και πόρους έξω από το δικό της sandbox, αλλά υπάρχει μικρός κίνδυνος όσον αφορά την ιδιωτικότητα των χρηστών.
 • Dangerous: Αφορά άδειες που ζητάει η εφαρμογή πρόσβαση, όπως σε προσωπικές πληροφορίες χρηστών.

Ο OH Web Browser δεν ζητά τίποτα από όλα αυτά. Δεν ζητά άδεια τοποθεσίας, δεν ζητά άδεια πρόσβασης στην κάμερα, δεν ζητά άδεια πρόσβασης στον αποθηκευτικό χώρο, ή στις επαφές σας. Και αυτό τον καθιστά, απόλυτα ασφαλές. Και το καλύτερο, η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα μικρή, ο browser ιδιαίτερα ελαφρύς, ενώ διαθέτει και λειτουργία one handed. Υποστηρίζει και quick gestures τα οποία αναλύονται παρακάτω:

 • Hand Icon:
  Long press – Go to top
  Double Tap – Expand status bar
 • Search Icon :
  Double tap – Refresh
  Swipe left – Backward
  Swipe right – Forward
 • Tabs indicator:
  Double tap – New Tab
  Swipe left – Previous Tab
  Swipe right – Next Tab
  Long press – Private mode
 • Overflow Menu:
  Swipe Up – Bookmarks
  Long Press – Settings

Την τελευταία stable έκδοση μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ. Την έχουμε ανεβάσει στο OneDrive για να μην χρειαστείς να κάνεις λογαριασμό στο XDA Developers. Βέβαια εδώ και το link του XDA σε περίπτωση που το χρειαστείς. Περισσότερα στον σύνδεσμο της πηγής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.