Η Realme ετοιμάζεται να λανσάρει Realme GT 2 Pro. Τις τελευταίες εβδομάδες, μάθαμε πολλά για την επερχόμενη συσκευή, χάρη σε διάφορες διαρροές και teaser. Η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο θα έχει Snapdragon 8 Gen 1 και τα renders της συσκευής που διέρρευσαν μας έδωσαν μια καλή ματιά στον σχεδιασμό.

Τώρα, ενόψει της επίσημης κυκλοφορίας, η Realme μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το GT 2 Pro. Σε σχετική εκδήλωση μίλησε για τρεις καινοτόμες τεχνολογίες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους με το GT 2 Pro, το Paper Tech Master Design, την πρώτη 150° FoV ευρυγώνια κάμερα στον κόσμο και τη λειτουργία Fish Eye, και το matrix σύστημα διάταξης κεραιών.

Paper Tech Master Design

Αν και η Realme δεν αποκάλυψε το GT 2 Pro, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα έχει ένα νέο φιλικό προς το περιβάλλον design. Ισχυρίζεται ότι το πίσω πλαίσιο της συσκευής θα διαθέτει ένα νέο βιο-πολυμερές υλικό και design εμπνευσμένο από το χαρτί.

Αυτό το νέο βιο-πολυμερές υλικό φέρεται να έχει περάσει τη Διεθνή Πιστοποίηση Αειφορίας και Άνθρακα ISCC, μαζί με άλλα περιβαλλοντικά ρυθμιστικά πρότυπα όπως τα REACH, RoHS και EPEAT.

Επιπλέον, η Realme θα παρουσιάσει νέας σχεδίασης κουτί για το GT 2 Pro με μειωμένη συνολική αναλογία πλαστικών – από 21,7% στην προηγούμενη γενιά σε 0,3%.

Η πρώτη 150° FoV ευρυγώνια κάμερα στον κόσμο και λειτουργία Fish Eye

Η Realme επιβεβαίωσε επίσης ότι το GT 2 Pro θα είναι το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο που θα διαθέτει κάμερα ευρείας γωνίας 150°, η οποία επεκτείνει το οπτικό πεδίο του τηλεφώνου κατά 278% – σε σύγκριση με το 84° FoV της κύριας κάμερας.

Αυτή η νέα ευρυγώνια κάμερα, μαζί με τη νέα λειτουργία Fish Eye, θα βοηθήσει τους χρήστες του smartphone να αποτυπώσουν καθηλωτικά τοπία ή φωτογραφίες με ένα εξαιρετικά μεγάλο depth of field εφέ.

Matrix σύστημα διάταξης κεραιών

Το Realme GT 2 Pro θα διαθέτει επίσης ένα νέο matrix σύστημα διάταξης κεραιών που θα αποτελείται από τρεις τεχνολογίες — την πρώτη στον κόσμο τεχνολογία μεταγωγής κεραίας υπερευρείας ζώνης (HyperSmart), έναν ενισχυτή Wi-Fi, και 360° NFC.

Η Realme ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία μεταγωγής κεραίας HyperSmart χρησιμοποιεί 12 περιτυλιγμένες κεραίες που καλύπτουν όλες τις πλευρές του τηλεφώνου και υποστηρίζουν κύριες ζώνες σε όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις.

Αυτό θα επιτρέψει στο GT 2 Pro να αξιολογήσει την ισχύ του σήματος όλων των κεραιών ταυτόχρονα και να επιλέξει αυτή με το καλύτερο σήμα για καλύτερη σταθερότητα.

Η δυνατότητα Wi-Fi Enhancer χρησιμοποιεί μια συμμετρική κεραία Wi-Fi για να εξασφαλίσει ισορροπημένη ισχύ σήματος γύρω από το τηλέφωνο. Η Realme ισχυρίζεται ότι αυτή η τεχνολογία βελτιώνει τη σταθερότητα του σήματος Wi-Fi κατά 20% σε σύγκριση με έναν ασύμμετρο σχεδιασμό κεραίας Wi-Fi.

Το Realme GT 2 Pro θα ενσωματώσει επίσης δύο κορυφαίες κυψελοειδείς κεραίες με λειτουργία πομποδέκτη σήματος NFC. Η Realme λέει ότι αυτό αυξάνει την περιοχή ανίχνευσης NFC κατά 500% και μειώνει την απόσταση ανίχνευσης κατά 20%, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να χρησιμοποιούν λειτουργίες που τροφοδοτούνται από NFC με ολόκληρο το επάνω μέρος της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.