Το καλοκαίρι έχει επίσημα ξεκινήσει, κάτι που σημαίνει ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στα επίσημα αποκαλυπτήρια του επόμενου iPhone αυτό το φθινόπωρο. Η ανακοίνωση θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο, σε αντίθεση με τον Οκτώβριο που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας.

iphone 13

Η εταιρεία ανάλυσης αγορών, TrendForce δημοσίευσε ένα report την περασμένη Δευτέρα, στο οποίο η ομάδα προβλέπει ότι η ετήσια συνολική παραγωγή του iPhone θα σημειώσει αύξηση κατά 12.3% χρόνο με το χρόνο το 2021 στις 223 εκατομμύρια μονάδες. Το report επίσης περιλαμβάνει και πλήθος λεπτομερειών για ένα νέο μοντέλο, στο οποίο γίνεται αναφορά σαν iPhone 12s αντί για iPhone 13. Η Apple έχει εγκαταλείψει το branding S στα πρόσφατα releases, ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να αλλάξει.

Η Trendforce επισημαίνει ότι το iPhone 12s θα διαθέτει μικρότερη εγκοπή στη κορυφή της οθόνης. Βασικά, κάθε leak μέχρι σήμερα, μιλά για διαφορετικό μέγεθος εγκοπής, για πρώτη φορά από την εποχή του iPhone X. Εκτός, από την μικρότερη εγκοπή στην οθόνη του iPhone 12s, η Trendforce αναφέρει ότι άλλες αναβαθμίσεις θα αφορούν κυρίως το optimization των υπάρχοντων χαρακτηριστικών και features, η καινοτομία δεν θα είναι εξαιρετικά σημαντική ως προς την εμφάνιση και τα τέσσερα νέα μοντέλα, μπορούν να θεωρηθούν σαν επέκταση της σειράς iPhone 12.

Η έλλειψη σημαντικών αλλαγών στο hardware, κάνει την Trendforce να πιστεύει ότι η Apple θα συνεχίσει την ίδια στρατηγική τιμολόγησης που ακολούθησε το 2020, για να διατηρήσει το μερίδιό της στη high end αγορά. Αυτές ήταν οι τιμές των iPhone 12 το περασμένο φθινόπωρο.

  • iPhone 12 mini: $699
  • iPhone 12: $799
  • iPhone 12 Pro: $999
  • iPhone 12 Pro Max: $1,099

Παράλληλα, η Trendforce περιλαμβάνει και λεπτομέρειες για τις αναβαθμίσεις ως προς το hardware των iPhone 12s. Τα iPhone 12s series θα διαθέτουν A15 επεξεργαστές στα 5nm+. Θα εξοπλιστούν με AMOLED οθόνες, με On cell touchscreen τεχνολογία. Τα δυο Pro μοντέλα θα διαθέτουν 120Hz refresh rate. Όσον αφορά τις κάμερες, η εταιρεία έχει αναβαθμίσει όλες τις κύριες κάμερες των iPhone 12s για να συμπεριλάβουν τεχνολογίες sensor-shift image stabilization. Για τα Pro μοντέλα, όχι μόνο περιλαμβάνουν πλέον ultra wide κάμερες με 6P lens, αλλά παρουσιάζουν και λειτουργίες autofocus.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O τίτλος του άρθρου είναι “Οι τιμές της σειράς iPhone 13!”.

    Συγχαρητήρια για το clickbait. Αναφέρονται πουθενά οι τιμές του 13?

    Απατεώνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.