Η ενότητα Device maintenance στα Galaxy smartphones, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειριστούν τον αποθηκευτικό χώρο, τη μνήμη, την ασφάλεια και τη διάρκεια μπαταρίας. Υπάρχουν πλήθος απλών και σύνθετων επιλογών, ωστόσο όμως στο Android Pie έχουμε ακόμη περισσότερες. Το Device maintenance έχει μετονομαστεί σε Device care και φαίνεται ότι η Samsung έχει προσθέσει και μερικές συμβουλές για την μπαταρία.

Πρόκειται για tips που σίγουρα πολλοί από εσάς θα τα γνωρίζετε ήδη. Από το να σας αναφέρει πως η διάρκεια της μπαταρίας μπορεί να μειωθεί σε πολύ ζεστά ή πολύ κρύα περιβάλλοντα μέχρι το να σας υπενθυμίζει ότι η μπαταρία της συσκευής μπορεί να κρατήσει από 1 – 3 χρόνια.  Φυσικά, πρόκειται για ακόμη μια μικρή αλλαγή, αλλά είναι εξαιρετικά όμορφο το γεγονός ότι η Samsung προσπαθεί να βοηθήσει και εκείνον τον χρήστη ο οποίος δεν γνωρίζει. Άλλωστε, δεν είναι όλοι σαν εμάς που έχουμε διαβάσει άρθρα και συμβουλές στο διαδίκτυο. Μπορείτε να διαβάσετε τις συμβουλές που δίνει η Samsung στα screenshots που ακολουθούν ακριβώς από κάτω.

Δες πότε αναβαθμίζεται το Samsung smartphone σου σε Android 9 Pie/Samsung One UI

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.