Το Netflix τώρα στην καραντίνα αποτελεί ο μοναδικός σύντροφος πολλών για να περάσουμε την ώρα μας. Και μπορεί να έχω κουράσει μερικούς να το λέω, αλλά καθώς τα άρθρα μας διαβάζονται από όλο και περισσότερο κόσμο καλό είναι να το επαναλάβω ακόμη μια φορά. Μπορείς με ένα απλό vpn (δεν αναφέρουμε συγκεκριμένα ονόματα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) να παρακολουθήσεις σχεδόν όλες τις σειρές και ταινίες του Netflix, ακόμη και αυτές που δεν είναι διαθέσιμες Ελλάδα.

Το BGR για ακόμη μια φορά, δημοσιεύει τις σειρές με τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix για τον Μάρτιο, την εποχή της καραντίνας. Σε περίπτωση δηλαδή που δεν βλέπεις, δεν γνωρίζεις κάποια, σου δίνεται η ευκαιρία να την ψάξεις, να δεις το υπόθεσή της και να την παρακολουθήσεις. Προσωπικά με 2 ευρώ το μήνα σε vpn είμαι ικανοποιημένος και βλέπω ό,τι θέλω. Γράψτε στα σχόλια αν ενδιαφέρεστε για το όνομα του vpn.

Love is Blind
Elite
Crash Landing on You
Sex Education
Stranger Things
I Am Not Okay with This
The Trials of Gabriel Fernandez
Tiger King: Murder, Mayhem and Madness
Money Heist
Better Call Saul

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το VPN είναι το Windscribe.
    Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου πακέτο, με 2 δολάρια το μήνα, 1 για τον server της Αμερικής για να βλέπεις το αμερικανικό server και ένα για απεριόριστο traffic. Μην μου πείτε ότι δεν συμφέρει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.