Η Sony ακολουθεί μια παράδοση, ανακοινώνοντας  flagship smartphone upgrades κάθε έξι μήνες, με το Xperia XZ1 να καταφθάνει τον Αύγουστο του 2017, ακολουθούμενο από το  Xperia XZ2, έξι μήνες αργότερα στην έκθεση MWC 2017. Η Sony εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε ένα νέο Xperia XZ3. Σήμερα, διέρρευσαν ορισμένες φωτογραφίες που υποτίθεται ότι ανήκουν στην εν λόγω συσκευή. Όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και εμείς οι ίδιοι, το μπροστινό μέρος της συσκευής φαίνεται ότι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Xperia XZ2 flagship.

Έρχεται με αρκετά λεπτά bezels, τόσο στο κάτω μέρος όσο και στην κορυφή, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως υιοθετεί 18:9 aspect ratio. Συνοδεύεται από μια front-facing selfie camera και ακουστικό, το οποίο ταυτόχρονα θα επιτελεί και τον ρόλο το ηχείου. Κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι πιθανόν να δούμε και ένα δεύτερο ηχείο στο κάτω μέρος, το οποίο θα προσφέρει στερεοφωνικό ήχο. Ωστόσο, δεδομένου ότι το κάτω μέρος της συσκευής δεν είναι εμφανές στις φωτογραφίες, πρόκειται απλά για φημολογία.

Όσον αφορά το πίσω μέρος του smartphone, η Sony φαίνεται να αγκαλιάζει την διπλή κάμερα στο επόμενο mainstream flagship, χωρίς ωστόσο να έχει επιλέξει το ίδιο module design που συναντάμε στο XZ2 Premium. Αντίθετα, η εταιρεία τοποθέτησε δυο κυκλικούς φακούς στο πίσω μέρος, συνοδευόμενοι με LED flash και από αυτό που πρέπει να είναι laser και predictive phase detection autofocus. Φυσικά, δεν απουσιάζει και ο σαρωτής. Ως προς τα εσωτερικά τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση, ωστόσο λέγεται ότι θα περιλαμβάνει Snapdragon 845, 6GB RAM, 64GB ή 128GB. Θα υπάρχει ένας κύριος φακός των 19MP και ένας δευτερεύον των 12-megapixel, ενώ θα υπάρχει και 13-megapixel selfie camera.

Η Sony δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο σίγουρα θα γνωρίζουμε περισσότερα στην έκθεση IFA.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.