Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται μπορούμε να δούμε το design του Xiaomi Mi Band 4. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν μας λένε πολλά. Μοιάζει αρκετά με το Xiaomi Mi Band 3 και είναι πολύ πιθανό να διαθέτει παρόμοια τεχνολογία, όπως τον μετρητή καρδιακού παλμού.

Η Xiaomi ετοιμάζει και μια ξεχωριστή έκδοση του Xiaomi Mi Band 4 με NFC για ανέπαφες συναλλαγές, αν και η έκδοση αυτή θα προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε Bluetooth 5.0, το οποίο θα προσφέρει πιο χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αυξάνοντας έτσι την αυτονομία. Δεν γνωρίζουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται να το δούμε  μέχρι το τέλος του έτους.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παλικάρια είναι κρίμα σε ένα Site που εκτιμώ, να βλέπω πρακτικές Ιντερνετικής αλητείας που έχουν κάποια άλλα Site της πλάκας, και να μην κάνουν αναφορές στις πηγές των άρθρων.

  Προσοχή γιατί πλέον το Clopy χωρίς αναφορές των πηγών είναι ποινικό αδίκημα που φέρνει σοβαρές επιπτώσεις…

  Μην πέφτετε βρε τόσο κάτω στην εκτίμηση…. Αν και ξέρω πως απλά ξεχάσατε να βάλετε τις πηγές του άρθρου και των φωτογραφιών…

  Αυτά…. Δημήτρης.

 2. η πηγή προστέθηκε. απλά εκ παραδρομής ξεχάστηκε, πόσο μάλλον όταν όλα τα άρθρα τα γράφει ένα άτομο.
  αλλά και πάλι, πάνω στις εικόνες αναγράφεται η αρχική πηγή.
  σε κάθε περίπτωση διορθώθηκε. 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.