Η αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων ενισχύεται συνεχώς με νέα μοντέλα, με την Xiaomi να ετοιμάζεται να αποκαλύψει το δεύτερο ηλεκτρικό της όχημα και σήμερα δημοσιεύονται οι πρώτες φωτογραφίες. Θα αποτελέσει τον ανταγωνιστή του Tesla Model Y και θα είναι ο διάδοχος του SU7.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δίνουν μια πρώτη ματιά για το design του MX11 αν και καμουφλαρισμένο στο μεγαλύτερο μέρος του. Διαθέτει όπως βλέπουμε LiDAR αισθητήρα στην οροφή, δείγμα του πλήθους των χαρακτηριστικών υποβοήθησης του οδηγού με τα οποία θα εξοπλιστεί.

 

Είναι επίσημο! Ο προσωπικός αριθμός έφθασε – Το myinfo η πλατφόρμα έκδοσης

Αν και τα επακριβή χαρακτηριστικά του δεν είναι γνωστά, αναμένεται να εξοπλιστεί με ηλεκτροκινητήρες που κυμαίνονται μεταξύ 295hp ως 673hp. Η είσοδος της Xiaomi στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων βρήκε μεγάλη θετική ανταπόκριση κάτι που φαίνεται στα εντυπωσιακά νούμερα πωλήσεων. Κατάφερε να πουλήσει 20.000 SU7 σε μόλις δυο μήνες, με το στόχο να είναι 120.000 μονάδες μέχρι το τέλος του 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.