Η αλήθεια είναι ότι τα Google Pixel 4 και Pixel 4XL χρειάζονται αρκετούς ακόμη μήνες μέχρι να καταφθάσουν επισήμως στην αγορά, αλλά η Google εργάζεται ήδη πάνω σε αυτά.  Και αν και το design δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ορισμένα renders δημοσιεύονται σήμερα, από τον γνωστό tipster Steve Hemmerstoffer, που υποστηρίζει ότι βασίζονται στο design ενός prototype.

Όπως φαίνεται και από τα renders που ακολουθούν, η εταιρεία φαίνεται να επιλέγει ένα design της κάμερας στο πίσω μέρος, που μοιάζει πολύ με εκείνο του iPhone 11. Αν και δεν μπορούμε να διακρίνουμε τον αριθμό των αισθητήρων, ο Steve Hemmerstoffer υποστηρίζει ότι η Google θα τοποθετήσει δυο αισθητήρες, αν και είναι πιθανή η ύπαρξη τριπλής κάμερας.  Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να δούμε την μπροστινή πλευρά του smartphone.

Και όπως συνέβη και παλαιότερα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον τελευταίο και πιο πρόσφατο επεξεργαστή της Qualcomm, με άλλα λόγια έναν Snapdragon 855, και φυσικά, με το stock Android 10 Q. Οι συσκευές αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα τον Οκτώβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.