Ο Ming Chi Kuo επιστρέφει με μία νέα αναφορά που ανατρέπει τα δεδομένα, για τα μελλοντικά iPhone. Ο αναλυτής ασχολείται κυρίως με τους φακούς κάμερας που θα χρησιμοποιήσει η εταιρεία, η οποία βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με προμηθευτές για τα εξαρτήματα των iPhone 14.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Semco και η Sunny Optical, οι μεγαλύτεροι προμηθευτές φακών σε Κορέα και Κίνα, θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους με την Apple το δεύτερο εξάμηνο του 2020 και το 2021, αντίστοιχα. Αυτό θα επηρεάσει τα έσοδα της Genius Electronic Optical, που αποτελεί τον βασικό προμηθευτή φακών του τεχνολογικού κολοσσού.

Προφανώς, τα οικονομικά οφέλη της Apple δεν ενδιαφέρουν τους χρήστες, αλλά η προσθήκη περισκοπικού φακού σίγουρα τους αφορά. Ο Kuo λέει ότι η Semco θα παρέχει στην Apple μεγάλες ποσότητες περισκοπικών τηλεφακών, που θα τους χρησιμοποιήσει στα iPhone 14, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Ο Kuo έχει αναφερθεί στο παρελθόν στο συγκεκριμένο θέμα, με τη διαφορά ότι τότε γνώριζε πως ο προμηθευτής των περισκοπικών καμερών θα ήταν η Genius Electronic Optical. Επίσης, η Apple είχε καταθέσει σχετική πατέντα το 2016, αλλά από τότε δεν έχουμε δει να προχωρά στην υλοποίηση της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το 2022 που θα κυκλοφορήσουν τα iPhone 14 θα μάθουμε πολλά περισσότερα για τα smartphone και την επαναστατική περισκοπική τους κάμερα.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.