Μια επερχόμενη έκδοση του Youtube app στο Android θα σου επιτρέψει να θέσεις προτιμώμενη ανάλυση video για το streaming. Το feature ανακαλύφθηκε στην έκδοση 15.12.33, όμως μένουν να επιλυθούν ορισμένα bugs μέχρι η Google να το κυκλοφορήσει επίσημα.

Αυτή τη στιγμή, το Youtube έχει μια εκπροεπιλογής ανάλυση video που ρυθμίζεται από τον server. Εδώ, με την ευκαιρία που μας δίνεται, να υπενθυμίσουμε ότι η Google μειώνει την ανάλυση streaming σε παγκόσμιο επίπεδο για να απελευθερώσει bandwidth για άλλες χρήσεις. Φυσικά, ενώ παρακολουθείς ένα video μπορείς να μεταβείς σε HD ανάλυση χειροκίνητα, αλλά το επόμενο video θα ξεκινήσει να παίζει στα 480p και πάλι.

Μόλις το feature κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, θα έχεις δυο ξεχωριστές επιλογές για ρύθμιση της default video ανάλυσης, μια για το όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε Wi-Fi και μια για το όταν χρησιμοποιείς δεδομένα κινητής. Υπάρχει μια limited έκδοση αυτού τώρα, ένα toggle με το οποίο παίζει στα 480p σε mobile data και HD σε Wi-Fi (βασικά ήταν HD, μέχρι την χθεσινή αλλαγή). Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι χρήσιμο, μετά την όλη υπόθεση με τον covid 19, ιδίως αν παρακολουθείς σε μια μεγαλύτερη οθόνη, όπως tablet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.