Η IFA 2019 μόλις αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς και εμείς θα προσπαθήσουμε να σου μεταφέρουμε οποιαδήποτε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή, έχουμε δυο νέες οικονομικές προτάσεις από την Acatel οι οποίες χαρακτηρίζονται από την χαμηλή τιμή και την κορυφαία αυτονομία. Το Alatel 3X έχει οθόνη 6.52 ιντσών και ανάλυση 720×1600, με εγκοπή σε μέγεθος σταγόνας στην κορυφή, ενώ στο πίσω μέρος θα συναντήσεις τον σαρωτή αποτυπωμάτων και τριπλό σύστημα κάμερας. Η κάμερα αποτελείται από έναν κύριο 16MP φακό, συνοδευόμενη από μια 8MP ultra wide angle camera και έναν 5MP depth sensor.

Στο εσωτερικό του ο χρήστης θα συναντήσει ένα οχταπύρηνο Mediatek SoC με 4GB RAM και 64GB stoage στη βασική έκδοση, ενώ υπάρχει και μια με 6GB RAM και 128GB storage. Το πιο εντυπωσιακό όμως feature των συσκευών αυτών είναι η μπαταρία, των 4.000 mAh που σε συνδυασμό με την χαμηλής ανάλυσης οθόνης, θα σου προσφέρει σίγουρα δυο ημέρες χρήσης. Ξεκινά μόλις από τα 149 ευρώ για την βασική έκδοση, η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής.

Όσον αφορά το Alcatel 1v, αυτό έχει τιμή κάτω από τα 100 ευρώ, σίγουρα δεν θα σε εντυπωσιάσει. Αλλά δεν θα πρέπει να ζητάμε πολλά σε αυτό το εύρος τιμών. Έχει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 480×960 pixels και τρέχει την Android Go έκδοση του Android 9. Η βασική έκδοση έρχεται με μόλις 1GB storage RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ παραχωρήσεις έχουν γίνει και στη μπαταρία, καθώς διαθέτει μια των 2.460mAh. Το Alcatel 1v ξεκινά από τα 79 ευρώ μόνο και έρχεται σε τέσσερα χρώματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.