Οι μέρες των Apple Watch Series 3 είναι μετρημένες, τουλάχιστον σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi Kuo, που πιστεύει ότι το πενταετές smartwatch θα μπορούσε να φτάσει στο τέλος της ζωής του το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Τα Series 3 έχουν επιβιώσει, παρά την ύπαρξη του οικονομικού Watch SE, και παρόλο που οι χρήστες παραπονιούνται για το πόσο δύσκολο είναι να ενημερώνουν το ρολόι σε κάθε νέα έκδοση λογισμικού.

Τούτου λεχθέντος, φαίνεται ότι το προϊόν θα μπορούσε να διακοπεί επειδή η υπολογιστική του ισχύς ενδέχεται να μην πληροί τις απαιτήσεις του νέου watchOS, σύμφωνα με τον Kuo.

Η Apple πρόκειται να αποκαλύψει το watchOS 9 στο WWDC22 – το οποίο δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι αναφορές δείχνουν ότι η Apple θα αποκαλύψει τρία νέα ρολόγια φέτος.

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα Apple Watch Series 8, ένα Apple Watch SE δεύτερης γενιάς, και μια σπορ έκδοση του Apple Watch με στιβαρό φινίρισμα.

Παρόλο που η Apple πιθανότατα θα σταματήσει τα Watch Series 3, οι χρήστες ίσως εξακολουθούν να επωφελούνται από το Apple Fitness+, αφού η εταιρεία φροντίζει οι πελάτες της να μπορούν να το χρησιμοποιούν ακόμα και με ρολόγια βασικού επιπέδου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.