Πρόσφατα η OnePlus ζήτησε συγνώμη και επιβεβαίωσε πως το OnePlus 12R χρησιμοποιεί σύστημα αποθήκευσης UFS 3.1 στην συσκευή και όχι UFS 4.0 όπως είχε πει αρχικά. Όμως οι πρώτες παραγγελίες είχαν ήδη γίνει. Τώρα ο Πρόεδρος και COO της OnePlus Kinder Liu ανακοινώνει πως η εταιρία προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων στους κατόχους του OnePlus 12R, στην περίπτωση που δεν είναι ικανοποιημένοι με το UFS 3.1.

Οι χρήστες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα κανάλια υποστήριξης της εταιρίας, για να συζητήσουν την διαδικασία επιστροφής χρημάτων, μέχρι τις 16 Μαρτίου. Αν κάποιοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης των συσκευών OnePlus 12R τους, θα πρέπει να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες μέχρι τις 16 Μαρτίου.

Από την άλλη το OnePlus 12R παραμένει μια τρομερά δυνατή συσκευή, ειδικά σε αυτά τα χρήματα. Έρχεται με τον Snapdragon 8 Gen 2, που παραμένει ένα τρομερά δυνατό chipset και μια πολύ δυνατή βασική κάμερα. Στα €749 που έρχεται στην χώρα μας, δύσκολα θα έχει ανταγωνισμό.

Με μια εξαιρετική οθόνη OLED 6.7 ιντσών και φωτεινότητα που φτάνει μέχρι τα 4.500nits, δύσκολα θα βρείτε συσκευή σε αυτά τα χρήματα με τόσο δυνατό hardware. Άλλωστε, μπορεί να υπάρχει διαφορά στις ταχύτητες από UFS 3.1 σε UFS 4.0, όμως και τα δύο προσφέρουν πολύ καλές ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης, που θα καλύψουν πλήρως το αγοραστικό κοινό.

Αν έχετε ένα OnePlus 12R και σκέφτεστε να το επιστρέψετε επειδή δεν έχει UFS 4.0, εμείς θα σας λέγαμε να μην το κάνετε. Παραμένει μια τρομερά δυνατή συσκευή, ενώ σε αυτά τα χρήματα δύσκολα θα βρείτε κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.