Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε ένα θέμα, με τους καλύτερους SSDs που μπορείς να αγοράσεις για Windows 10 PCs το 2018. Να σημειώσουμε, ότι αναφερόμαστε στους καλύτερους SSDs στις εξής κατηγορίες:

  • Best overall
  • Best bundle
  • Best premium
  • Best affordable
  • Best ultimate

Best overall: Samsung 860 EVO 

Η σειρά 860 Evo Series της Samsung είναι εκείνη η οικογένεια των SSD drives της Samsung που παρουσιάζει πολύ καλές πωλήσεις. Οι τιμές ξεκινούν στην Ελλάδα από τα 65 ευρώ. Καλύπτονται από πέντε χρόνια εγγύηση και οι υποψήφιοι αγοραστές του συγκεκριμένου SSD θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ταχύτητες ανάγνωσης ως 550MB/s και εγγραφής ως 520MB/s. Είναι η καλύτερη SSD οικογένεια, προσφέροντας premium storage χωρίς να πονέσει η τσέπη μας.

Είναι η καλύτερη σειρά για οικιακούς χρήστες, με ιδιαίτερα προσιτή και παρουσιάζει πολύ καλές επιδόσεις. Δεν έχουμε όλοι μας να ξοδέψουμε 300 δολάρια για μια νέα λύση αποθηκευτικού χώρου για το PC μας ή το laptop μας.

Best SSD bundle: Kingston Digital UV400

Η οικογένεια UV400 της Kingston που παίζει κοντά στα 30-40 ευρώ, προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής ως 550MB/s και 350MB/s αντίστοιχα. Η Kingston έχει δυο εκδόσεις του κάθε drive. Μια έκδοση η οποία περιλαμβάνει το drive αυτό καθεαυτό και μια η οποία συνοδεύεται από καλώδιο SATA, USB, external container, MOLEX-to-SATA power converter και 2.5-inch to 3.5-inch bay bracket.

Best premium SSD: Samsung 860 PRO

Η σειρά Pro της Samsung της οικογένειας 860 διαθέτει την τεχνολογία V-NAND. Αυτή, η τεχνολογικά προηγμένη πλατφόρμα, επιτρέπει στη Samsung να προσφέρει αυξημένες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, αξιοπιστία και πολύ καλή διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας. Οι ταχύτητες εδώ αγγίζουν τα 560MB/s και 530MB/s, με την Samsung να ισχυρίζεται ότι η σειρά 860 PRO προσφέρει τη διπλάσσια ταχύτητα των συμβατικών μέσων flash storage. Είναι λίγο πιο ακριβοί, αλλά αξίζουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις.

Best affordable SSD: SanDisk SSD Plus

Η σειρά SSD Plus της Sandisk αποτελούμενη από SSDs, προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους, αποτελούμενη μια πολύ καλή επιλογή αναβάθμισης με μικρό budget. Κάθε SSDs που αγοράζεις από την Sandisk έρχονται με τρία χρόνια περιορισμένης εγγύησης. Ενώ οι ταχύτητες διαμορφώνονται στα 530MB/s και 440MB/s. Δεν θα τις χαρακτηρίζαμε τόσο ελκυστικές προτάσεις, αλλά σίγουρα κάνουν δουλειά.

Best ultimate SSD: Samsung 970 PRO M.2

Εξοπλισμένοι με την τεχνολογία  V-NAND της Samsung, όπως και οι 860 PRO series, οι 970 PRO M.2 είναι σαφώς πολύ πιο ακριβές προτάσεις, προσφέρουν όμως ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 3,500MB/s και 2,700MB/s. Καλύπτονται από πέντε χρόνια εγγύηση. Μιλάμε για τις απόλυτες επιδόσεις και για προορίζονται για χρήστες που θέλουν το κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.